Gimnazijski tabor 2022

na Polšniku pri Litiji (27. junij - 1. julij 2022)

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest.

Vprašanja naslovite na: franc.rozman@gimkr.si

Ime in priimek osnovnošolca:


Ime in priimek starša:

Elektronski naslov starša:

Domači naslov:

Osnovna šola:

Razred:

Prehranske posebnosti:

Zdravstvene posebnosti:


 

Prijava

  • Prijave na tabor zbiramo do zapolnitve mest (največ 30 udeležencev) preko spletne aplikacije na spletni strani Gimnazije Kranj. Vprašanja naslovite na: franc.rozman@gimkr.si.
  • Gimnazija Kranj organizira naravoslovni tabor na Polšniku pri Litiji, namenjen osnovnošolcem od 6. razreda naprej. Na tabor vas odpelje organizator, s tabora predvidoma starši, saj bomo tabor zaključili s piknikom zadnji dan tabora popoldne, na katerega ste lepo vabljeni.
  • Cena tabora je 150 evrov, ki jih starši udeležencev plačajo polovico ob prijavi na tabor, polovico po zaključku tabora. Cena vključuje prevoz na tabor in vse stroške tabora. Udeleženci prenočujejo v velikem seniku v 3 skupnih spalnicah. Sanitarije so urejene. Gimnazija Kranj se je letos povezala s Fundacijo Vincenca Drakslerja za odvisnike, ki se je v zadnjem času usmerila predvsem na pomoč mladim iz socialno šibkih okolij. Starši ob prijavi lahko zaprosijo za subvencijo, ki jo bo pokrila fundacija. Če prijavite 2 otroka, ima drugi otrok 50% popust (in vsak naslednji tudi).

Dijaki učencem


Udeleženci tabora se bomo razdelili v skupine. V vsaki skupini bodo dijaki mentorji, pravi znanstveniki na svojem področju, ne pa na ostalih področjih, zato bodo morale skupine med sabo sodelovati. Učitelji vam bomo v sili priskočili na pomoč, poskrbeli za varnost in vam pustili, da čim več raziskav, poskusov, opazovanj in demonstracij opravite sami. Zadnji dan tabora bomo nekaj najzanimivejših dogodkov predstavili tudi staršem. Vsak dan bomo aktivni od jutra do večera, spoznali boste, kako se ob raziskovanju in učenju tudi veliko zabavamo. Zvečer bomo zakurili taborni ogenj in si vzeli čas zase, za klepet s starimi prijatelji in za sklepanje novih prijateljstev.

Več informacij

E-mail: franc.rozman@gimkr.si
mag. Franc Rozman, GSM: 041 789 886

Uporabne povezaveVirtualni sprehod po Gimnaziji

Izdelava virtualnega ogleda
 
Mednarodna matura
IB Diploma Programme
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

EU skladi

Erasmus

KRsKOLESOM

Šola za starše
2022 2023 2024
julij avgust september
p t s č p s n
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Sodelujemo z:


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se